Kariyer planlama, çalışanların değerleri ve ihtiyaçları ile iş deneyimleri ve fırsatları arasında  en uygun ilişkiyi kurmayı amaçlayan bir sorun çözme ve karar alma sürecidir. Çalışanların daha mutlu ve işlerinde daha verimli olmalarını sağlar. Geleceğini tahmin edebilen, kendisini neyin beklediğini bilen, amacını ona göre belirleyen, yüksek motivasyona sahip, kendini işine adayan çalışanlar yaratır…

Bu bağlamda, Bölümümüz Kariyer günü etkinliği için mesleki kariyerinde üstün başarıları, ödülleri ve kaliteli projeleri bulunan Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kemal Demirel,   Seminer dersi kapsamında konuk konuşmacı olarak davet edilmiştir. Sayın Kemal Demirel bizleri kırmamış ve 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 13:00’de, “Çevre Mühendisliğinde Altyapı Sistemleri“ konulu seminerini Bölümümüzde  vermiştir.

Seminere Bölümümüz öğretim üyeleri ve son sınıf öğrencileri katılmışlardır. Değerli katkılarından ve paylaşımlarından ötürü Sayın Kemal Demirel başta olmak üzere seminerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesinde emek veren Bölümümüz organizasyon komisyonu üyeleri ile Seminer dersinin sorumlu öğretim üyelerine ve yardımcılarına, seminere iştirak eden öğretim üyelerimize ve sevgili öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederim.

Prof.Dr.Seval Kutlu Akal Solmaz

Bölüm Başkanı