Değerli Öğretim Üyeleri ve Yardımcıları,

Sevgili Öğrenciler,

Bilindiği üzere, Bölümümüzün  MÜDEK akreditasyon süresi 2017 yılında dolmuş ve yeniden değerlendirilmesi ve akreditasyonun devamının sağlanması için 2016 yılında MÜDEK’e başvuruda bulunulmuştur. Yeniden değerlendirmenin başarıyla sonuçlandırılması için Bölümümüzde özellikle son bir yıl boyunca hummalı bir çalışma yürütülmüştür.

Bölümümüz 26-28 Mart 2017 tarihleri arasında MÜDEK değerlendiricileri tarafından ziyaret edilmiş ve değerlendirilmiştir. Bu süreçte değerlendirmenin başarıyla tamamlanması için araştırma görevlilerimizden profesörlerimize kadar, bölüm sekreterimizden kat görevlilerimize kadar tüm personelimiz, öğrencilerimizle birlikte tek yürek olmuş ve takım ruhuyla hareket edilmiştir.

Komisyonlarımızın tamamı görevlerini yerine getirmek için sorumluluk bilinci, özveri, gayret, azim ve çaba içerisinde çalışmalarını yürütmüşlerdir. Özellikle,  dört kişiden oluşan araştırma görevlisi kadromuz insanüstü bir performans sergileyerek 10-12 araştırma görevlisi tarafından yapılabilecek  çalışmaları  başarıyla tamamlamışlardır. Bölümümüz, öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, idari personeli ve öğrencileriyle birlikte adeta bir mucizeyi gerçekleştirmiştir.

Bu bağlamda, Bölüm başkan yardımcıları Yrd.Doç.Dr.Arzu TEKSOY, Yrd.Doç.Dr.Berrak EROL NALBUR, Bölümümüz MÜDEK sorumlusu Doç.Dr.Olcay TOPAÇ ŞAĞBAN ile Bölümümüz öğretim üyesi Dekan yardımcısı Prof.Dr.Gökhan Ekrem ÜSTÜN, Dekan yardımcısı Prof.Dr.Ramazan LİVAOĞLU, Dekanımız Prof.Dr.Osman KOPMAZ ve Rektörümüz Prof.Dr.Yusuf ULCAY başta olmak üzere Bölümümüz profesörlerimize, doçentlerimize, yardımcı doçentlerimize, araştırma görevlilerimize ve bölüm sekreterimize, teknisyenimize, kat görevlilerimize ve sevgili öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederim.

Bölümümle gurur duyduğumu belirtir, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

Prof.Dr.Seval Kutlu AKAL SOLMAZ

Bölüm Başkanı